Olet tärkeä ihminen Suomelle! TULE paikalle mielenosoitukseen 31.10.2021 klo 13 Eduskuntatalolle!

Tarvitsemme juuri Sinua, jotta meitä on tarpeeksi pelastamaan Suomi ja sananvapaus! Juristi Jaana Kavonius jää samalla nälkälakkoon ensimmäisenä juristina Suomessa, koko kansamme ja sananvapauden puolesta ja hänen mukana 5 muuta urheaa. Facebook laittoi Jaanalle tahallaan bannin, jotta emme pystyisi mainostamaan tätä tärkeää miekkaria. Samaan aikaan yöllä virkamafia kaatoi TokenTubenin serverit Jaanalla on asiaa-ohjelman ja muiden oikeiden uutisten sensuroimiseksi. Uudet serverit on jo saatu pystyyn ja ohjelman kaikki 3 jakoa katsottavissa TokenTubessa ja muita

Jaanan haastatteluja Mikko Kemppen podcastissa, Leveli-podcastissa sekä Operaatiokeskuksen ohjelmissa ja Suomen Suunta-ohjelmissa. Ei alistuta laittomaan sensuuriin! Jaana ja Oikeusturvakeskus ry pyytävät apua: Jaa tätä tärkeää viestiä ja kahta liitteenä olevaa mainosta ryhmiin ja minne ikinä pystyt. Pysytään rohkeina ja taistellaan yhdessä mielivaltaista nykyhallintoa, virkamafiaa ja sensuuria vastaan laillisuuden ja itsenäisyyden puolesta.

Tämä taistelu tarvitsee nyt jokaisen! Kun kansa tulee 31.10.2021 paikalle ja seisomme isona rintamana, näytämme valtaeliitille, että kansamme ei ole alistettavissa. Sinut tarvitaan tähän taisteluun! Jaana koko kansan oikeustaistelijana vetoaa koko sydämestään, että tulet paikalle, rummutat tätä viestiä kaikkialle eteenpäin somessa ja otatte mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan. Nähdään tärkeän asian äärellä Helsingissä 31.10.2021 klo 13!

Voitte liittyä myös Jaanan uuteen Telegram-ryhmään, jossa jaamme tietoa!
https://t.me/JaanaKavonius ja Oikeusturvakeskuksen jäseneksi 20 euron vuosimaksulla www.oikeusturvakeskus.net.

Paljastuksia virkamafiasta löytyy myös Jaanan virkamafia.fi-sivuilta ja Jaanan Facebook-profiilin alta.

#

No responses yet

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Kategoriat