OneWorld on perustanut biodynaamisen talouden Nepaliin – vakaumuksesta, jonka mukaan kestävän maatalouden tulisi ottaa luonnolta vähemmän kuin mitä se antaa sille. Samalla OneWorld myötävaikuttaa köyhtyneen Nepalin myönteiseen sosiaaliseen ja taloudelliseen muutokseen.

OneWorld auttaa ihmisiä auttamaan itseään, jotta ihmiset säilyttäisivät ihmisarvonsa. Avustajista tulee kannattajia ja epäoikeudenmukaisuus tavaroiden maailmanlaajuisessa jakelussa saadaan veljellisesti tasapainoon. Tällä tavalla kestävä menestys luo kestävää kehitystä yhdelle maailman köyhimmistä alueista.

OneWorld seuraa pienviljelijöitä ja keräilijöitä tuotannosta markkinoille pääsyyn. Aloite auttaa voittamaan tärkeimmät esteet, kuten kustannusten hallinta ja monimutkaiset muodollisuudet tärkeille sertifikaateille. Samalla se kannustaa pienviljelijöitä ottamaan henkilökohtaista vastuuta, auttaa heitä perustamaan osuuskuntia ja kouluttaa heitä biodynaamisen viljelyn pariin. Tällä tavoin he oppivat olemaan huomaavaisempia viljellyn maan suhteen ja elämään terveellisemmin. OneWorld ostaa viljelijöiden tuotteet taatusti kohtuullisin hinnoin ja markkinoi niitä sitten Nepali Gardens -brändillä. OneWorld korostaa ekologista vastuutaan viljelemällä monenlaisia ​​uhanalaisia ​​lääkekasveja ja edistää siten aktiivisesti luonnon monimuotoisuutta Himalajan alueella.

Ayurveda on yksi vanhimmista kokonaisvaltaisista elämänfilosofioista, jossa ravinnolla on keskeinen rooli. Nepali Gardens -tuotteet koostuvat arvokkaista yrteistä, joiden yksilölliset vaikutukset on dokumentoitu Ayurvedan elämäntavoissa ja lääketieteessä tuhansien vuosien ajan ja joiden arvo rikastuttaa jokaista teetä ja jokaista suitsuketikkua.

”Our prime purpose in this life is to help others. And if you can’t help them at least don’t hurt them.”
– Dalai Lama –

Ayurveda on yksi vanhimmista kokonaisvaltaisista elämänfilosofioista, jossa ravinnolla on keskeinen rooli. Nepali Gardens -tuotteet koostuvat arvokkaista yrteistä, joiden yksilölliset vaikutukset on dokumentoitu Ayurvedan elämäntavoissa ja lääketieteessä tuhansien vuosien ajan ja joiden arvo rikastuttaa jokaista teetä ja jokaista suitsuketikkua.

Ayurveda tarkoittaa ”elämän tietoa” tai ”elämän viisautta”

Ayurveda on perinteistä parantavaa tietoa, joka on syntynyt Intiassa tuhansia vuosia sitten. Se pohjautuu perustietoon elämää muotoilevasta ja muovaavasta dynamiikasta ja sen moninaisuudesta. Ayurveda ottaa juuri tämän tiedon huomioon: Jokaisella ihmisellä on yksilölliset tarpeet ja jokainen tarvitsee yksilöllisesti räätälöityjä hoitoja.

Tärkein työkalu Ayurvedan soveltamisessa on kolmen perusperiaatteen luokittelu, jotka tunnetaan nimellä Vata, Pitta ja Kapha (tunnetaan myös nimellä kolme doshaa). Nämä periaatteet määrittävät jokaisen ihmisen yksilölliset ominaisuudet ja suhteet ympäristöön. Kun nämä kolme tekijää ovat epätasapainossa, syntyy sairauksia ja oireita.

Ayurvedan tavoitteena on ylläpitää doshien yksilöllistä luonnollista tasapainoa terveyden säilyttämiseksi. Tärkeintä on löytää oikea tasapaino, joka vaihtelee eri henkilöillä.

Ayurveda huomioi ihmiset kokonaisvaltaisesti, toisin kuin länsimaiset, separatistiset tieteet. Painopiste on kehon, mielen ja ympäristön välisessä yhteydessä. Ayurveda suosittelee tasapainon palauttamiseksi hierontaa erikoisöljyillä, liikuntaa, meditaatiota tai joogaa ja tasapainoista ruokavaliota.

Asianmukainen ravitsemus

Oikea ravinto auttaa löytämään luonnollisen tasapainon ruumiin, mielen ja hengen (sielun) välillä. Tasapainoinen ruokavalio sisältää myös valikoituja yrttejä, jotka vaikuttavat ruokien tai juomien välityksellä. Joogassa ja meditaatiossa tuoksut ja aromit kehittävät niiden mieltä ja sielua tukevaa vaikutustaan. Ayurvedan alkuperän vuoksi yrttejä, joita usein käytetään, ei löydy leveysasteiltamme. Koostumuksestaan ​​johtuen ne ovat korvaamattoman arvokkaita ihmisille ja löytyvät niputettuina Nepali Gardens-tuotteista.

Comments are closed

Kategoriat