Oletko menettänyt luottamuksen politiikkaan, poliitikkoihin, virkamiehiin, valtamediaan jne.? Heidän valheisiin, haittaa aiheuttaviin ideologioihin, salailuun, keinotekoiseen kurjuuttamiseen, järjettömiin veroihin ja veronkorotuksiin… Lista on pitkä kuin Hurstin leipäjono.

Uusi kansanliike Kansan Kilpi (poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton) on perustettu jatkuvan kansalaisten alistamisen ja kurjuuttamisen estämiseksi, epäkohtien esilletuomiseksi sekä asioiden korjaamiseksi, niin että saamme Suomesta parhaimman maan – todellisen hyvinvointivaltion.

Etsimme joukkoihimme naisia (Kansan Sisaret) ja miehiä (Kansan Kilpi), jotka ovat kyllästyneet Suomen alasajoon ja haluaa antaa kaikkensa maamme puolesta.

Tarkoituksemme on nostaa jokaisen yksilön itsetuntoa ja -luottamusta sekä tietoisuutta. Suurena osana on suomalainen identiteetti, jonka nostamme päivänvaloon loistavana esimerkkinä ja uniikkina ominaisuutena.

Matkamme on vasta alussa, mutta tärkeä askel on otettu kohti valoisaa tulevaisuutta. Liity mukaan, NYT! Aika on tullut yhdistyä – meissä on se voima!

Ilmoittautumiset, yhteydenotot ja tukilahjoitukset osoitteessa www.kansankilpi.fi.

Kiitos.

No responses yet

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Kategoriat