Sitruuna-Verbena on saippua, joka sisältää EM-keraamista, kevyesti kuorivaa jauhetta käsien, kasvojen ja vartalon päivittäiseen hoitoon. Ainekset ovat luonnonmukaista tuotantoa. Tehokkaita mikro-organismeja sisältävillä hygieniatuotteilla, jotka ovat älykäs vaihtoehto muille orgaanisille hygieniatuotteille ja saippuoille – on kestävän kehityksen etuja ihmisille ja luonnolle.

Probioottinen sEM-saippua koostuu puhtaasti luonnollisista aineista, eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita, eikä synteettisiä säilöntäaineita. Erilaisten ja meille elintärkeiden bakteerien avulla tuetaan ihon luonnollisia lipideja ja tervettä ihomikrobistoa. Säännöllisessä käytössä se suojaa myös epämiellyttäviltä kehon hajuilta. Nämä johtuvat ”huonoista” bakteereista, jotka ovat asettuneet ja jääneet ihollemme. Tehokkaat mikro-organismit torjuvat näitä ”huonoja” bakteereja luonnollisella ja lempeällä tavalla ja suojaavat lisäksi ihoasi muilta ympäristöhaitoilta.

Tehokkaat mikro-organismit luovat luonnollisen, terveen ihomikrobiston ja varmistavat siten, että meidän tärkein elin on hyvin suojattu. Mikro-organismit tukevat myös ihon luonnollista uudistumista ja estävät siten ihon ikääntymistä. Erityisesti allergikoille ja herkän ihon omaaville ihmisille on hyötyä käsintehdystä orgaanisesta saippuasta, joka sisältää tehokkaita mikro-organismeja.

Synteettiset raaka-aineet sairastuttavat meitä ja ympäristöämme. Siksi meidän tulisi palata juurillemme ja käyttää ikivanhaa tietoa kasveista ja luonnonlääkkeistä parantamaan ja hoitamaan sekä meitä itseämme että ympäristöämme. Fermentoitu saippua valmistetaan käsityönä kylmäkiehumisprosessissa alle 40 ° C:ssa. Hidas kypsytysprosessi säilyttää luonnolliset ainesosat ja takaa tuotteen korkean laadun.

Fermentointimenetelmää kehitettiin ja optimoitiin Eußenheimin tehtaalla monien vuosien aikana. Tarkka lähestymistapa, rakkaus luontoa kohtaan ja intohimo tehokkaisiin mikro-organismeihin, voidaan tuntea jokaisessa tuotteessa. sEM-saippua on arvokas komponentti jokaiseen ympäristö- ja terveystietoiseen talouteen. Tuote sopii päivittäiseen käsien, vartalon ja kasvojen puhdistukseen ja hoitoon. Anna saippuan kuivua kokonaan käytön jälkeen.

Tarkat tiedot

  • Laadukas saippua Eußenheimer Manufaktur omasta tuotannosta
  • Sisältää tehokkaita mikro-organismeja (probiootit ja prebiootit yli 80 kannasta)
  • Ihon kolonisointi ”positiivisilla” tehokkailla mikro-organismeilla
  • Rakentamaan tervettä ihomikrobistoa
  • Kestävän kehityksen vaikutus viemäriverkostoon, jätevedenpuhdistamoihin, jokiin ja muihin vesistöihin
  • 100% luonnollinen, vegaaninen
  • Hyväksi iholle
  • Kevyesti kuoriva keraamisen jauheen ansiosta
  • Ihomikrobiston harmonisoimiseksi
  • Vähentää epämiellyttäviä kehon hajuja

Comments are closed

Kategoriat