Divaldo Pereira Franco: Planetaarinen Muunnosvaihe

15,00  sis. alv.

Hinta sis. postikulut.

Osastot: ,

Kuvaus

Divaldo Pereira Franco: Planetaarinen Muunnosvaihe

Ihmiskunta on parhaillaan suuren muunnosvaiheen kynnyksellä, jonka kuluessa maapallomme tulee muuttumaan koetusten ja hyvitysten planeetasta uudistavaksi maailmaksi. Tämä muutosprosessi on ollut osa taivaallista suunnitelmaa jo pitemmän aikaa. Niinpä on luonnollista, että se ei tule tapahtumaan taianomaisesti yhdessä yössä, vaan hitaasti ja asteittain, mutta yhtä kaikki täysin peruuttamattomasti.

Suuret luonnonkatastrofit, kuten tämän teoksen aiheena oleva Intian valtameren tsunami vuonna 2004, ovat osa tätä prosessia. Niiden tavoitteena on nopeuttaa ihmiskunnan kehitystä poistamalla planeetaltamme rikoksiin sortuneita Henkiä, jotka ovat torjuneet järjestyksen sekä moraalisen ja henkisen kehityksen, joiden toteutumista ne eivät enää pysty viivästyttämään. Nämä Henget tulevat elämään jonkin aikaa toisissa maailmoissa, joissa ne oppivat rakkauden ja hyvyyden lakeja, kunnes kykenevät palaamaan kotiplaneetallemme osallistuakseen ihmiskunnan kehityksen edistämiseen.

Tämä poikkeuksellinen kirja tutustuttaa lukijansa tämän planetaarisen muunnosvaiheen mekanismeihin ja korkeisiin tavoitteisiin. Ne palvelevat kipeästi ja akuutisti tarpeen olevia muutoksia, jotka edistävät kunnioitusta lakeja, etiikkaa ja luontoa kohtaan.

 

Tietoa teoksen välittäneestä meediosta

Divaldo Pereira Franco on spiritistisen keskuksen ”Caminho da Redenção” sekä orpojen ja vähäosaisten lasten kasvatukseen ja hoitamiseen omistautuneen instituution ”Mansão do Caminho” (www.mansionoftheway.com) perustajajäsen.

Instituutio palvelee vapaaehtoistyön ja hyväntekeväisyysperiaatteen mukaisesti päivittäin n. 3000 lasta ja nuorta. Tähän päivään mennessä sen kautta on saanut apua jo yli 35.000 lasta. Hänellä on yli 600 ottolasta ja satoja lapsenlapsia. Hänen elämän ohjenuoranaan on Allan Kardecin kokoama spiritismi eli ts. henkioppi.

Hän on kirjoittanut meediokykynsä välityksellä yli 200 teosta ja niitä on myyty miljoonittain sekä käännetty lukuisille kielille. Hän on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu puhuja ja on elämänsä aikana pitänyt yli 13.000 esitelmää 64 eri maassa. Leipätyössään hän toimi osavaltion virkailijana. Meediokykynsä harjoittamisen hän pyhitti lähimmäisen auttamiseen. Kaiken kirjallisista teoksista saadun tuoton hän on poikkeuksetta lahjoittanut hyväntekeväisyyteen ja Allan Kardecin kokoaman spiritismin eli ts. henkiopin tunnetuksi tekemiseen.

 

Tietoa kirjan sanelleesta Hengestä

Manoel Philomeno de Miranda syntyi (14.10.1876 – 14.6.1942) Bahian osavaltioon Brasiliassa. Hän omaksui Allan Kardecin teoksiin sisällytetyn spiritismin ts. henkiopin elämänkatsomuksen 1914. Fyysisen elämänsä aikana hän toimi aktiivisesti spiritistisen liiton yhdistystoiminnassa ja perehtyi erityisesti obsessioon sekä sen lakkaamiseen tähtäävään työskentelyyn. Divaldo Francon meediokyvyn kautta hän on tuonut tuonpuoleisesta näkökulmastaan ennenäkemättömän tärkeää tietoa mm. obsessiosta, sen lakkaamiseen tähtäävästä työskentelystä sekä obsession yhteyksistä tietynlaisiin psykiatrisiin sairauksiin.

Niiden avulla ihminen muuntuu kokonaisvaltaisen ehjäksi olennoksi, joka on tietoinen velvollisuuksistaan Jumalaa, itseään sekä muita kohtaan.