Nenä- ja kurkkusuihke männynneulasista, 30 ml

19,20  sis. alv.

+ toimituskulut

Ainesosat: mehu fermentoiduista männyn neulasista *, Lactobacillus-acidophilus, -bulgaricus, -casei, -gasseri, -johnsonii, -paracasei, -reuteri, rhamnosus, Bifidobacterium animalis, -bifidum, -longum

*luomuviljelty

Käyttö: 2-3 kertaa päivässä yksi suihkaus sekä nenään aerosolina, että kurkkuun/suuhun

Nenään aerosolina: Suihkuta ilmaan kasvojen edessä ja hengitä suihketta syvään nenän kautta (suoraan nenään suihkutettuna aiheuttaa voimakkaan polttavan tunteen, mutta se ei ole haitallista)

Suu ja kurkku: Suihkuta suoraan kurkkuun

Huomautus: Fermentoituja tuotteita ei suositella henkilöille, joilla on histamiini-intoleranssi.

Osastot: ,

Kuvaus

Jürgen Amthor, Eußenheimer Manufaktur:

Olemme edelleen sitä mieltä, että jos immuunijärjestelmämme on tarpeeksi vahva ja joitain suojatoimenpiteitä on käytössä, meidän ei tarvitse pelätä viruksia. Olipa kyseessä korona tai muut influenssavirukset – tärkeintä on pitää oma immuunijärjestelmämme vahvana. Kuinka tämä tehdään, kuvailin yksityiskohtaisesti viimeisessä Bakteeri Postissa (C-, D3-vitamiinit, riittävä uni, terveellinen luomuruoka jne.). Monet ”asiantuntijat” olettavat, että syksyllä, niin kuin joka vuosi, tulee uusi virusaalto. Uuden ProTop Nenä- ja kurkkusuihkeemme ansiosta olet optimaalisesti varusteltu.

Rakentaaksemme hyvän suojan viruksia vastaan, päätimme kehittää mikro-organismeihimme perustuvan Nenä- ja kurkkusuihkeen.

Kuten aina, perusta ovat mikro-organismimme. Männyn neulaset ovat fermentoituja. Terapeutti ystävämme kiinnitti huomiomme männyn neulasiin, erityisesti niiden sisältämän suramiinin, erittäin hyvään vaikutukseen.

On monia viitteitä, mukaan lukien tieteellis-farmaseuttiset tutkimukset, joiden mukaan männyn neulaset voivat auttaa estämään Covid-infektioita ja piikkiproteiinien siirtymisen rokotetuista rokottamattomiin. Suramiinilla on estäviä vaikutuksia hyytymiskaskadin komponentteja (viittaa hyytymisprosessiin) vastaan ​​sekä RNA:n ja DNA:n sopimatonta replikaatiota (RNA:n ja DNA:n kahdentuminen) ja modifikaatiota (muunnos) vastaan. Liiallinen koagulaatio (hyytyminen) aiheuttaa verihyytymiä, minihyytymiä, aivohalvauksia ja epätavallisen runsaita kuukautisia. Männyn neulaset ovat yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Männyn neulasia tiedetään käytettävän syövän, tulehdusten, stressin ja masennuksen, kivun ja hengitystieinfektioiden hoidossa. Mäntytee tappaa myös loisia.

Suramiini, varhaisen lääkekemian hedelmä

Kun suramiini otettiin käyttöön afrikkalaisen unihäiriön hoitoon vuonna 1922, se oli yksi ensimmäisistä infektioita vastaan käytettävistä yhdisteistä, joka oli kehitetty lääke-kemiallisessa ohjelmassa. Lääketieteellisessä terminologiassa tämä tarkoittaa, että RNA:n ja DNA:n sopimaton replikaatio ja modifikaatio estetään. Asiakirjassa todetaan myös, että suramiinilla on myös kyky estää mikrotukosten muodostumista: ”Suramiinilla oli myös estäviä vaikutuksia hyytymiskaskadin komponentteja vastaan. Vaikka tästä ei ole konkreettista ja erityistä lääketieteellistä ja tilastollista tietoa, männyn neulasten käytön terveyshyödyt ovat olleet tiedossa jo pitkään.”

Koko kasvilähde (neulaset) on parempi kuin yksittäisen yhdisteen uute (suramiini), koska neulaset ovat täydellinen fytoravinne, joka tarjoaa lukuisia lisäetuja, joita uute ei yksin pysty. Mikro-organismeilla fermentoinnin ansiosta männyn neulasia ei tarvitse lämmittää, vaan neulasen sisältämät ainesosat joutuvat entsymaattiseen prosessiin ja niiden vaikutus tehostuu.

Mihin muuhun männyn neulasista voi olla apua: Kipua lievittävä, antibakteerinen, antimykoottinen (sieniä tappava tai niiden lisääntymistä estävä), tulehduksia vastaan, antimikrobinen (estää haitallisten mikrobien kasvun tai tappaa ne), antioksidantti, antiseptinen, kasvaimia vastaan, viruksia vastaan, turvotusta vähentävä, myrkkyjä poistava, desinfioiva, diureetti, limaa irrottava, immunomoduloiva (muuttaa immuunivastetta), rentouttava, lievittää hermoston uupumusta ja väsymystä, verenkiertoa parantava, lievittää lihaskipuja, korjaava, hermoja vahvistava, virtsatietulehduksia tai kystiittiä vastaan sekä ummetukseen. Keuhkokuumetta, keuhkoputkentulehdusta, astmaa, poskiontelotulehdusta, flunssaa, nuhaa, yskää sekä käheyttä vastaan.

Ne lievittävät psoriaasin ja neurodermatiitin aiheuttamia iho-ongelmia ja lievittävät nivelreuman oireita. Ne varmistavat hyvän ihon verenkierron ja niitä käytetään lihasvammojen, mustelmien, venähdysten, nyrjähdysten ja lihaskipujen hoitoon. Ne vähentävät ihon kutinaa ja kipulääkkeinä mäntyvalmisteet lievittävät myös hammassärkyä – mäntymetsien läheisyydessä olevat ihmiset pureskelivat mäntyhartsia hammassärkyyn. Männystä valmistettuja hoitotuotteita käytetään myös hermostuneisuuden, unihäiriöiden ja stressin oireiden helpottamiseen.

Haittavaikutukset: yliannostus voi aiheuttaa allergisia reaktioita

Käyttö: 2-3 kertaa päivässä 1 suihkaus sekä nenään aerosolina (suihkuta kasvojen edessä ilmaan ja hengitä syvään nenän kautta, suoraan nenään suihkutettuna saa aikaan voimakkaan polttavan tunteen, mikä ei ole haitallista) sekä kurkkuun/suuhun (suihkuta suoraan kurkkuun).

Fermentoituja tuotteita ei suositella niille, joilla on histamiini-intoleranssi. Voit myös valmistaa männynneulasteetä immuunijärjestelmän tueksi.

Tässä resepti:

Immuunijärjestelmän vahvistamiseksi suosittelen yhdistelemään männyn neulasia minkä tahansa muun havun kuten setrin ja/tai kuusen neulasten kanssa. Käytän esimerkiksi tällä hetkellä 2/3 männyn ja 1/3 kuusen neulasten yhdistelmää, koska niitä kasvaa taloni vieressä olevassa metsässä.

Valmistus ja annostelu:

3 kupillista tai enemmän päivässä halutun vahvuista teetä (teepuristimeen tai teekannuun laitettujen neulasten määrän perusteella).

Noin 1-3 ruokalusikallista neulasia per kuppi kuumaa vettä, jossa pystyt pitämään sormeasi (kiehuva vesi tuhoaisi nämä vaikuttavat aineet!).

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Tämä on terveyttä ylläpitävä annos.

Suurempina määrinä neulasia voidaan käyttää terapeuttisesti.

Jos tee tuntuu elimistöllesi liian happamalta (C-vitamiinin takia), voit säädellä teen vahvuutta neulasten määrällä, täydentää teenautintoa emäksisellä ruoalla, tummanvihreillä yrteillä tai ”merivihanneksilla” (levällä).