sEM yleispuhdistus 1l

8,50  sis. alv.

+ toimituskulut

Probioottinen yleispuhdistusaine puhdistukseen mikrobien kanssa, eikä taistelulla mikrobeja vastaan. Lopultakin pois desifioinnin noidankehästä. Ei enää kemikaaleja ja ympäristön saastuttamista – puhdistusta voidaan tehdä paljon tehokkaammin, eikä luonnon kustannuksella. Sisältää: Spesifit tehokkaat mikro-organismit, luomu ohramallassiirappi, luomu appelsiiniöljy.

Kuvaus

– Laadukas puhdistusaine Eußenheimer Manufaktur omasta tuotannosta
– Sisältää tehokkaita mikro-organismeja (probiootit ja prebiootit yli 80 kannasta) ja erityisiä kasviainesosia
– Tehokas puhdistusvaikutus kaikilla mahdollisilla pinnoilla
– Pintojen (myös ihon) kolonisointi ”positiivisilla” tehokkailla mikro-organismeilla
– Rakentaa luonnollisen biofilmin uudelleen likaantumista vastaan, luo positiivisen ympäristön (miljöö)
– Kestävän kehityksen vaikutus viemäriverkostoon, jätevedenpuhdistamoihin, jokiin ja muihin vesistöihin
– Valvotulta orgaaniselta viljelmältä Saksasta 100% luonnollinen, vegaaninen


Ei elämää ilman bakteereita!
 Juuri siksi bakteerit sekä iholla että suolistossa ovat niin tärkeitä. Jopa 10 000 bakteeria neliösenttimetriä kohti niin iholla kuin suoliston pinnalla suojaa meitä haitallisilta bakteereilta. Mitä tekemistä tällä on puhdistuksen kanssa? Tarvitsemme paitsi normaalin iho- ja suolistomikrobiston, myös terveellisen ympäröivän mikrobiston, myös se auttaa rakentamaan ja vahvistamaan immuunijärjestelmäämme.

”Yhä useammat kotitaloudet sekä julkiset rakennukset, kuten koulut, ovat tunnistaneet, kuinka ympäristöystävällistä puhdistus tehokkailla mikro-organismeilla on ja terveempi vaihtoehto niin ihmisille kuin luonnollekin. Edut ovat ilmeisiä ja jopa jotkut lääketieteen ammattilaiset tunnustavat ne nyt. Probioottisella yleispuhdistusaineella on erittäin korkea puhdistusvaikutus ja se kolonisoi pinnat, iho mukaan lukien, ”positiivisilla” mikro-organismeilla. Luonnollinen mikrofilmi rakennetaan uutta likaantumista vastaan ​​ja luodaan positiivinen ympäristö (miljöö).

Vedenkierron (kotitalous – viemäri – jätevedenpuhdistamo – joet – meri – haihdutus – sade – juomavesi) pitämiseksi puhtaana suosittelemme käyttämään EM-puhdistusaineita. Muilla ekologisilla puhdistusaineilla tai orgaanisilla puhdistusaineilla saatat suojella ympäristöä – mutta tehokkailla mikro-organismeilla suojelet myös itseäsi ja terveyttäsi.”

– Jürgen Amthor, Eußenheimer Manufaktur

 

Lisätietoja / edut

Kotitalouksissa Saksassa kaadetaan viemäreihin vuosittain 29 000 tonnia hankausaineita, 78 000 tonnia yleispuhdistusaineita, 174 000 tonnia huuhteluaineita, 665 000 tonnia yleispesuaineita, 68 000 tonnia pyykinpesu- ja huuhteluaineita ja näiden lisäksi vielä 20 000 tonnia saniteettipuhdistusaineita. Kaikki puhdistusaineet päätyvät lopulta jätevedenpuhdistamoihin ja siten luonnolliseen kiertokulkuun. ”Kotimme on kylämme.”. Tämä koskee myös kemikaaleja. Vuosikymmenien ajan markkinoilla on ollut myrkyllisiä aineita, joita on levinnyt jo ympäri maailmaa. Erityisen vaarallisia ovat myrkyt, jotka säilyvät pitkään ympäristössä ja kerääntyvät vesistöihin, maaperään, kasveihin, eläimiin ja ihmisiin. Puhdistaminen on mahdollista myös ilman kemikaaleja, luonnon kanssa ja luonnon hyväksi, se on Eußenheimer Manufaktur tavoite. Probioottinen puhdistusaine perustuu positiivisiin mikro-organismeihin.

Vinkki: Orgaaninen sEM Yleispuhdistusaine soveltuu myös ihanteellisesti huonesuihkeeksi. Miellyttävä luonnollinen tuoksu tuottaa sekä terveellisen että positiivisen ilmapiirin (miljöö), niin ihmisille kuin eläimillekin.

Erityisesti allergikoille, lapsille, autoimmuunisairauksista kärsiville ja varsinkin herkille ihmisille puhdistus lempeillä, mutta tehokkailla mikro-organismeilla on suuri etu.

Suositus

Orgaanista puhdistusainetta voidaan käyttää aivan kuten tavanomaisia ​​puhdistusaineita, mutta sitä tarvitaan vain paljon vähemmän. Puhdistusteho on erittäin korkea. Pienet apurit, tehokkaat mikro-organismit, jatkavat työtä puolestasi, kun sinä olet jo lopettanut siivouksen ja nostanut jalat sohvalle. Ne taistelevat haitallisia bakteereja ja likaa vastaan. Peitosta, tyynystä ja patjasta rakentuu miellyttävä ja kuormittamaton nukkumapaikka ekologisen puhdistusaineen avulla, joka saattaa sinut levollisien unten maille.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä puhdistus tehokkailla mikro-organismeilla tarkoittaa?

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa: Ne eivät tuhoa koko ympäristöä ja sen positiivisia, hyödyllisiä mikro-organismeja kemikaaleilla, sen sijaan voidaan tehdä puhdistusta miljoonilla pienillä apureilla, jotka luovat positiivisen ympäristön, jossa ei ole tilaa haitallisille bakteereille. Tällä autetaan myös luontoa, sillä osa tehokkaista mikro-organismeistamme joutuvat (tai paremminkin pääsevät) myös pohjaveteen ja voivat jatkaa siellä tärkeätä työtä.

Mitä eroa on perinteisiin ekologisiin yleispuhdistusaineisiin verrattuna?

Erona on, että tavanomaiset orgaaniset puhdistusaineet eivät ole niin haitallisia (parhaimmillaan neutraaleja) ympäristölle, mutta tuhoavat silti luonnollisen ympäristön (miljöö). Tehokkaista mikro-organismeista valmistetulla ekologisella yleispuhdistusaineella ei vain suojella ympäristöä, vaan se hoitaa myös sinua – pieninä annoksina. Voit rikastuttaa ympäristöäsi ahkerilla ja erittäin terveellisillä avustajilla.

Kuinka käytän probioottista yleispuhdistusainetta?

Sitä käytetään samalla tavalla kuin tavanomaisia ​​puhdistusaineita. Nopeasti voidaan huomata, että puhdistusainetta tarvitaan vain paljon vähemmän. Ja periaatteessa orgaanista puhdistusainetta ei voi ikinä yliannostella. Huomaa: Jos puhdistusaine laimennetaan vedellä, se on käytettävä loppuun 2 päivän kuluessa (vedessä on aina epäpuhtauksia).

Desinfioidaanko pinnat jälkikäteen?

Ei. Ne eivät ole aseptisia. Mutta ne ovat kyllästettyjä niin monilla positiivisilla bakteereilla, että haitallisilla bakteereilla ei ole mahdollisuutta selviytyä. Joten niitä ei desinfioida, vaan niissä on kuin maaginen suojakilpi, joka kestää myös paljon pidempään kuin mitä desinfiointi saisi aikaan.

 

Käyttöohjeet

Käyttökohteet – Vaikutus – Annostelu

 

Probioottinen Yleispuhdistus KEITTIÖSSÄ:

– Viemärit – Hajuja ja tukoksia vastaan – Kaada laimentamattomana ja anna vaikuttaa
– Liesituuletin – Rasvaa ja hajuja vastaan – 5-10 ml / 1 l vettä
– Kompostiastia – Puhdistukseen ja hajuja vastaan – 5-10 ml / 1 l vettä
– Laatat, liittimet – Puhdistukseen – 5-10 ml / 1 l vettä
– Astianpesukone – Esipuhdistukseen – Suihkuta suoraan astioihin/lisää huuhtelukirkaste lokeroon
– Liesi/Uuni – Puhdistukseen – Suihkuta laimentamattomana ja anna vaikuttaa
– Keittiölaitteet – Puhdistukseen – 5-10 ml / 1 l vettä
– Jääkaappi – Puhdistukseen ja hajuja vastaan – 5-10 ml / 1 l vettä
– Metalli– – Puhdistukseen ja ruostumista vastaan – 10 ml / 1 l vettä
– Leikkuulaudat – Puhdistukseen – 5-10 ml / 1 l vettä
– Kattilat ja pannut – Puhdistukseen – Suihkuta 5-10 ml / 1 l vettä ja anna vaikuttaa

 

Probioottinen Yleispuhdistus OLOHUONEESSA:

– Nahkahuonekalut, vaatteet – Homeen muodostusta vastaan – 1 ml / 1 l vettä
– Pehmustetut huonekalut, verhot, sängyt – Pölyä, pölypunkkeja ja hajuja vastaan – 1-20 ml / 1 l vettä
– Sisäilma – Hajuja vastaan – 1-50 ml / 1 l vettä (huonesuihkeena)
– Kaapit, vaatehuoneet, kenkälaatikot – Puhdistukseen ja hajuja vastaan – 1-20 ml / 1 litra vett
– Kengät – Hajuja vastaan – Suihkutetaan 1-10 ml / 1 l vettä
– Matot – Puhdistukseen, raikastukseen ja koita vastaan – taan 1-10 ml / 1 l vettä
– Ikkunat – Puhdistukseen – 5-10 ml / 1 l vettä

 

Probioottinen Yleispuhdistus KYLPYHUONEESSA JA WC:SSÄ:

– Viemärit – Tukoksia ja hajuja vastaan – Kaada laimentamattomana ja anna vaikuttaa
– Laatat – Puhdistukseen ja likaa vastaan – 3-5 ml / 1 l vettä
– Peili – Puhdistukseen – 3-5 ml / 1 l vettä
– WC – Tukoksia ja hajuja vastaan – 5 ml / 1 l vettä
– Allas, suihku – Tukoksia ja hajuja vastaan – 5-10 ml / 1 l vettä
– Bidee, kylpyamme – Puhdistukseen ja likaa vastaan – 5-10 ml / 1 l vettä
– Kuivausrumpu – Pölyä ja nukkaa vastaan – Suihkuta suoraan pyykkiin
– Pesukone – Puhdistukseen ja likaa vastaan – 5-25 ml pesua kohden